Totes les activitats a Sant Cugat organitzades per PAIDOS + Fundesplai

Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Des d'Aire, Escola de Circ, la nostra proposta de formació artístico-esportiva està encaminada a l’aprenentatge de les tècniques del circ al mateix temps que l’educació en valors. El treball per ràtios reduïdes i l’organització per edats, ens permet l’apropament personalitzat a cada participant.

Proposem un espai de joc i experimentació a partir de les tècniques i objectes circenses.Fem servir aquestes eines per apropar-nos a cada infant, ajudant-lo a conèixer i potenciar les seves habilitats, tant motrius com socials

Continguts

Acrobàcia de terra: Que els infants experimentin amb les possibilitats motrius del seu cos. Que se sentin acompanyats en la identificació i superació de les seves pors. Algunes de les accions que es desenvolupen: saltar, córrer, rodar, 4 recolzaments, equilibris sobreles mans i sobre diferents parts del cos, iniciació a la roda, ponts, piràmides.
Xanques, Monocicles
Malabars: Que els participants coneguin els diferents objectes de malabars i experimentin amb les seves possibilitats segons la seva forma i el seu pes. Algunes de les accions que es desenvolupen: sostenir, llançar, tallar, bloquejar, equilibris amb els objectes, rodar.
Clown: Algunes de les accions que es desenvolupen: actuar, ballar, crear un personatge, reviure emocions.

 

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

07:45 Bon dia (a les 8:15 finalització entrades acollida)
08:30 Inici entrades casal esglaonades (fins 9:00)
09:15 Activitat
10:45 Esmorzar
11:00 Activitat
13:00 Inici sortides casal matí esglaonades (fins 13:30)

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per AFA CIUTAT D'ALBA (avís legal) i gestionada per PAIDOS + FUNDESPLAI (avís legal)

Detalls

Opcions de casal:

Casal matí de 8.30 a 13.30h

Casal de tot el dia de 8.30 a 16.00h (inclou servei de menjador i, a partir de les 13,30h reagrupament al casal de lleure)

 

Consulteu aquí la programació de l’activitat. En els casals i campus temàtics la proposta de continguts setmanals anirà evolucionant i adaptant-se a les edats i a possibles infants que repeteixen majoritàriament. Les de lleure ja estan adaptades a cada grup d'edat, canvien setmanalment de continguts i és universal a cada escola.

Consulteu les programacions: 5 dies

Preus i disponibilitats

de 8 a 12 anys
Servei Preu × persona
Casals CIRC (3r a 6è): Ciutat d'Alba
del dilluns 6 al divendres 10 de juliol 2020
Complet
Casal Matí
74,00 €
Casal Matí + Menjador + Tarda
106,00 €

Inscripcions

Per demanar més informació podeu trucar al 608022323 o per e-mail a paidosciutatdalba@fundesplai.org

Localització

Localització de l'activitat
ESCOLA CIUTAT D'ALBA
Carrer de Pere Ferrer,5
Can Mates
08195 SANT CUGAT DEL VALLÈS

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.