Totes les activitats a Sant Cugat organitzades per PAIDOS + Fundesplai

La terra ha caigut en el més gran avorriment. La gent està cansada de mirar tant les pantalles i ja no se'n recorda de passar-ho bé. Dos marcians, la Tiri i la Tara, han vingut a ajudar un grup de nenes i nens en la recerca de la fórmula de la diversió. Pujats al seu platet volador viatjaran per diferents planetes per remenar les arts escèniques més estrambòtiques per poder tornar i fer riure els éssers humans.

Tallers de Teatre Sílvia Servan (TTSS) és una escola amb més de 20 anys de trajectòria que ofereix classes a infants, joves i adults amb ganes d’expressar-se, aprendre i gaudir a través de les eines que ens aporta el teatre. Arrelats a Sant Cugat del Vallès, els TTSS duen a terme diferents projectes durant l’any: classes, monogràfics, casals d’estiu, colònies, estades juvenils i moltes activitats puntuals tot participant de les diferents propostes del municipi.

Els tallers tenen la intenció de fer de la formació dels seus actors i actrius una eina per evolucionar i créixer com a persones. Això és fruit del seu convenciment que el teatre és una de les eines més potents per prendre consciència de les pròpies emocions així com per fer-se més sensibles a la dels altres.

Alhora el teatre convida a la transformació, a amagar-nos rere noves màscares diferents a la que ens posem cada dia. Això ajuda a dilatar la imaginació, a buscar vies per acostar-nos a les nostres il·lusions, a desenvolupar el sentit crític i per tant a estar més tranquils i contents amb la vida. Els tallers consideren que el teatre és un espai obert a tothom disposat a reinventar-se i per tant un espai idoni per a treballar la cohesió social i fer del nostre entorn un món una mica més humà.

Els tallers de teatre compten amb un equip de professores  i professors formats en diverses disciplines artístiques. Tots ells amb una gran trajectòria com a docents i també com a actrius, actors i creadors d’espectacles.

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Bon dia
09:00 Entrada casal
09:15 Activitat
10:45 Esmorzar
11:00 Activitat
13:30 Sortida casal matí
13:30 Dinar
14:45 Activitats participatives
16:00 Sortida casal tarda
16:30 Sortida acollida tarda

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per AFA LA FLORESTA (avís legal) i gestionada per PAIDOS + FUNDESPLAI (avís legal)

Detalls

OPCIONS DEL CASAL

Casal matí de 9 a 13.30h

Casal de tot el dia de 9 a 16h (inclou servei de menjador; a partir de les 13,30h reagrupament al casal de lleure)

Acollida de matí (opcional) de 8 a 9h

Acollida de tarda (opcional) de 16 a 16.30h

Places limitades (20 nens/es).

PROGRAMACIONS

En els casals i campus temàtics la proposta de continguts setmanals anirà evolucionant i adaptant-se a les edats i a possibles infants que repeteixen majoritàriament.

Consulteu la PROGRAMACIÓ.

QUÈ CAL PORTAR?

  • L’esmorzar de cada dia, la seva cantimplora i un tovalló de roba. Recomanem que feu servir carmanyoles i altres materials de més d’un ús, d’aquesta manera intentem reduir materials contaminants i contribuir en la millora de l’ecosistema i la sostenibilitat.
  • Dues mascaretes**

**pot variar segons l'evolució dels protocols COVID

Tot el material ha d’anar marcat amb el nom i cognoms de l’infant.

Qualsevol “extra” necessari s'informarà prèviament a les famílies per tal que pugueu gestionar-ho amb antelació.

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 648 532 201 o per e-mail a paidosfloresta@fundesplai.org

de 6 a 8 anys
Servei Preu × persona
Casal Teatre (1r i 2n) La Floresta
del dilluns 11 al divendres 15 de juliol 2022
Casal Matí
84,50 €
Casal Matí + Menjador + Tarda
117,75 €

Localització

Localització de l'activitat
ESCOLA LA FLORESTA
Camí de Can Pagan,s/n,
La Floresta
08198 SANT CUGAT DEL VALLÈS

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!