Totes les activitats a Sant Cugat organitzades per PAIDOS + Fundesplai

Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Campus esportiu amb el Club Voleibol Sant Cugat. Una programació esportiva dissenyada per tècnics/es i especialistes de l’entitat amb la col·laboració de Paidos.

Contingut esportiu i jocs cooperatius.

El club neix l’any 1988 com a club Voleibol Sarrià amb seu a les instal·lacions de Can Caralleu, i no és fins l’any 1993 que es trasllada a Sant Cugat, concretament a les noves instal·lacions de Valldo-reix i passa a anomenant-se Club Voleibol Sarrià-Sant Cugat. Uns anys més tard, al 2002, el club passa a ser el Club voleibol sant Cugat.

L’any 2006 el club fa una aposta de creixement a partir dels equips base, a través de les diverses escoles de la ciutat, per convertir-se en un refe-rent del voleibol català.

L’any 2013, el club esdevé fundador de Sant Cu-gat Creix, juntament amb altres 3 clubs esportius de la ciutat, com a entitat que vol potenciar el model d’esportista santcugatenc des de la base fins l'alt nivell. 

El Club Voleibol Sant Cugat és un club de formació de vòlei, que compta actualment amb més de 300 fitxes federatives, i que compagina la formació de base amb la competició de màxim nivell, jugant a primera divisió en totes les categories. Actualment som el club estatal femení més gran pel que fa a volum de jugadores i estructura tècnica. Alhora, el club vetlla per la formació de les seves jugadores en valors i aptituds com a esportistes, fonaments que les acompanyin també en el seu creixement com a persones.

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Bon dia (a les 8:15 finalització entrades acollida)
09:00 Entrades casal
09:15 Activitat
10:45 Esmorzar
11:00 Activitat
13:15 Sortides casal matí (fins 13:30)
13:30 Dinar
14:45 Activitats participatives
16:15 Sortides casal tardes (fins 16.30h)

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per AFA PINS DEL VALLÈS (avís legal) i gestionada per PAIDOS + FUNDESPLAI (avís legal)

Detalls

OPCIONS DEL CASAL

Casal matí de 9 a 13.30h

Casal de tot el dia de 9 a 16.30h (inclou servei de menjador; a partir de les 13,30h reagrupament al casal de lleure)

Acollida de matí (opcional) de 8 a 9h

PROGRAMACIONS

En els casals i campus temàtics la proposta de continguts setmanals anirà evolucionant i adaptant-se a les edats i a possibles infants que repeteixen majoritàriament.

Consulteu la PROGRAMACIÓ.

QUÈ CAL PORTAR?

  • L’esmorzar de cada dia, la seva cantimplora i un tovalló de roba. Recomanem que feu servir carmanyoles i altres materials de més d’un ús, d’aquesta manera intentem reduir materials contaminants i contribuir en la millora de l’ecosistema i la sostenibilitat.
  • Dues mascaretes

Tot el material ha d’anar marcat amb el nom i cognoms de l’infant.

Qualsevol “extra” necessari s'informarà prèviament a les famílies per tal que pugueu gestionar-ho amb antelació.

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 638 060 718 o per e-mail a paidospins@fundesplai.org

de 8 a 12 anys
Servei Preu × persona
Campus Voleibol (3r a 6è) Pins del Vallès
del dilluns 19 al divendres 23 de juliol 2021
Complet
Casal Matí
77,00 €
Casal Matí + Menjador + Tarda
113,25 €

Localització

Localització de l'activitat
ESCOLA PINS DEL VALLES
Avinguda Volpelleres,51
Vollpalleres
08173 SANT CUGAT DEL VALLÈS

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.