Totes les activitats a Sant Cugat organitzades per PAIDOS + Fundesplai

Vols formar part del nostre equip?

Des de la Fundació Catalana de l’Esplai estem promovent més de 500 activitats d’estiu perquè infants i joves puguin gaudir del lleure educatiu participant d’un casal, unes colònies, un camp de treball, un campament o una ruta. Vols incorporar-te a les nostres activitats, en alguna de les modalitats següents?

Voluntariat

Vine a fer voluntariat a la Fundació Catalana de l’Esplai.

Si tens 18 anys o més, tu ens pots ajudar a que aquest estiu sigui inoblidable  per als infants i joves que participen de les activitats,  podries ajudar als educadors i compartir uns dies amb nosaltres.

Pots fer d’ajudant de monitor de lleure o d’ajudant de d’educador ambiental, o col·laborar en altres tasques. Segur que a més de gaudir de les activitats també aprendràs moltes coses…. ajuda’ns perquè puguem oferir un estiu per a tothom!!!
 

Si tens interès a fer voluntariat posa't en contacte amb nosaltres.


En el nostre Pla de Voluntariat hem definit la figura del voluntari/a com  una persona que, de forma altruista i compromesa, sense prestació econòmica ni de qualsevol altra índole, realitza activitats que s’emmarquen en els àmbits que integren la missió de Fundesplai: "Educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social".

Pràctiques

Si has acabat el curs de monitor/a o director/a, i vols fer les pràctiques amb nosaltres, fes-nos-ho saber. Mirarem de trobar-te un lloc on desenvolupar tot allò que has après. 
 

Si tens interès a fer pràctiques posa't en contacte amb nosaltres.
 

No triguis a avisar-nos, perquè el nombre de places per a monitors i monitores en pràctiques és limitat.

Feina remunerada

Si tens el títol de monitor/a o director/a (o titolació equivalent) i vols treballar amb nosaltres aquest estiu fes-nos arribar el teu currículum.

Tingues en compte que la proposta dels projectes de Fundesplai es caracteritza per la voluntat educativa, l'opció per la inclusió i la transformació social, el compromís mediambiental i de sostenibilitat, i l'aposta per la qualitat del servei, entre d'altres.
 

Si tens interès a treballar entra a https://fundesplai.epreselec.com/Ofertas/Ofertas.aspx?Id_Oferta=2542380

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!