Totes les activitats a Sant Cugat organitzades per PAIDOS + Fundesplai

La igualtat d'oportunitats

Garantir la igualtat d'oportunitats a totes les activitats és un dels pilars de la nostra missió. Tots els infants i joves tenen dret a gaudir d'activitats de lleure educatiu, sigui quina sigui la seva condició, ja que són essencials per desenvolupar-se com a persona. I per assegurar aquesta igualtat d'oportunitats fem activitats completament inclusives, en cases de colònies i espais accessibles, eduquem per una societat més igualitària, inclusiva, justa i solidària, i tenim especial cura en l'atenció a la diversitat i a les situacions de vulnerabilitat.

Casals i colònies inclusius

Tots els infants amb diversitat funcional poden gaudir dels nostres casals d'estius i colònies; ens adaptem a les seves necessitats perquè puguin participar-hi amb normalitat. Fa molts anys que prioritzem les activitats de lleure inclusives que milloren l'autonomia dels infants, la gestió de les emocions, les relacions amb els altres i la integració al grup.

 

Beques per a les famílies

Oferim beques i ajuts econòmics a famílies afectades per l'atur o amb situacions socioeconòmiques vulnerables perquè els seus fills i filles puguin participar i gaudir de les activitats de lleure educatiu aquest estiu. Necessites una beca?

 

Cases de colònies i espais accessibles

Comptem, entre d'altres, amb 13 cases de colònies accessibles i completament adaptades a les persones amb mobilitat reduïda perquè els infants que ho necessitin puguin anar de colònies amb comoditat i gaudir de la natura i l'amistat com un més.

 

Campanya de donatius

Els donatius d'empreses i particulars són essencials per garantir els ajuts econòmics a les famílies per a les activitats d'estiu i assegurar-nos que ningú en queda exclòs per manca de recursos. Volem que tots els infants i joves tinguin les mateixes oportunitats per gaudir de colònies i casals d'estiu. Ens ajudes a fer-ho possible? Fes un donatiu!

 

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!