Totes les activitats a Sant Cugat organitzades per PAIDOS + Fundesplai

Marxem a una casa de colònies al complex de Sau. Dins del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del Pantà de Sau. Per gaudir de la calma, de tots els colors de la natura, del cant dels ocells, el paisatge, les activitats d’aventura, el piragüisme, les excursions i la bona companyia!

La Cinglera és una casa espaiosa i pràctica, amb unes vistes espectaculars a les cingleres de Tavertet i el Pantà de Sau. Ubicada en una gran finca de prats i boscos al bell mig del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del pantà. Totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda i als entorns hi ha un itinerari adaptat de descoberta del bosc i la natura. A més a més, és una casa de colònies sostenible amb Certificació BIOSPHERE.

Perfecte per gaudir de tots els colors de la natura, per desconnectar, per fer excursions, equilibris al parc d’aventura, explorar el bosc,…! És un espai idoni per la convivència, l’autonomia i la generació de vincles emocionals entre el grup d'infants i també amb
els seus monitors i monitores.

Raons per inscriure-s'hi

1. Activitats de natura.

2. Es treballa l’educació en valors i es potencia la convivencia.

3. S’esdevenen vincles afectius entre els infants i l’equip de monitors/es.

4. Potenciar l'autonomia i el treball en equip

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per PAIDOS + FUNDESPLAI (avís legal)

Detalls

Anada: sortida en autocar des de Sant Cugat

Tornada: recollida dels nens/es a la casa de colònies per part de les famílies

Consulteu la PROGRAMACIÓ.

Aquest casal forma part de la proposta temàtica global que oferim a les diferents escoles de Sant Cugat, amb la voluntat que el nen/a pugui triar aquella proposta que més s'adapti a les seves inquietuds. Aquesta proposta està oberta a tots/es els nens/es de Sant Cugat, i es caracteritza per ser variada (artística, esportiva, creativa, tecnològica) oferint diferents activitats temàtiques, i coorganitzades amb diferents entitats. Podeu consultar en aquesta web la resta de casals i campus temàtics.

L'equip de monitors i monitores

El grup de monitors i monitores que està al càrrec dels nens/es tindrà estabilitat al llarg de totes les colònies, garantint així els referents pels nens i nenes durant l’estada. Aquests monitors i monitores, que disposen de la titulació pertinent, són els encarregats de programar  totes les activitats setmanals. Tanmateix, molts d’ells són treballadors/es habituals de Paidos durant el curs a l’escola.

En els nostres casals d'estiu complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016, de 5 de juliol, que, entre d'altres, estableix la ràtio establerta durant el casal.

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 717 129 824 o per e-mail a casalspaidos@fundesplai.org.

de 6 a 12 anys
Servei Preu × persona
Colònies Vilanova de Sau 1r a 6è
del dilluns 18 al dissabte 23 de juliol 2022
Complet
Colònies
312,00 €

Localització

Localització de l'activitat
CASES DE COLÒNIES LA CINGLERA
Pantà de Sau
08519 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!